Født ind i bilbranchen

Af Jesper Larsen | BMW Mercedes-Benz porsche
Født ind i bilbranchen


Født ind i bilbranchen

Vores Kredit og Remarketing konsulent har altid haft biler omkring sig, og interessen bliver kun større og større. 

Som noget nyt, vil vi prøve at give jer et større indblik i den interne del af virksomheden og derfor invitere jer med indenfor på kontoret i Herlev. Vi har tidligere haft en snak med vores leasingkonsulent, Daniel Steen, og vores Head of Client Relations, Linda. Denne gang har vi fået æren af at snakke med vores Kredit & Remarketing konsulent, Christoffer.

Christoffer Bache er 24 år og fra Aarhus. Christoffers Nellemann Leasing-karriere startede med et studiejob, som efter endt studie som markedsføringsøkonom førte til mere. I dag er Christoffer Kredit og Remarketing konsulent for Nellemann Leasing, og når man som Christoffer har været i bilbranchen så længe han husker, så ved man en ting eller to om biler.

Læs nedenfor hvordan interessen for bilbranchen er startet for Christoffer.


Hvordan er interessen for bilbranchen startet for dig? 

’’Udsagnet om at være født med benzin i blodet passer rimelig godt på mig. Min farfar har blandt andet været forhandler af Ford og Jaguar og ejet 4 Mercedes forretninger. Efter min farfars forretninger blev solgt, har min far og onkel haft deres egen forretning sammen, hvor de solgte lettere brugte biler.

Efter noget tid, gik de hver for sig, hvilket resulterede i, at min onkel i dag ejer én CarePoint forretning og min far har i dag 5 Iveco forretninger. Så jo, man må sige, at jeg stort set altid har haft biler omkring mig.’’


Hvordan startede din karriere hos NL?

”Det hele startede egentlig, fordi jeg skulle have mig et studiejob. Det skulle selvfølgelig være i bilbranchen, og det fik jeg så hos Nellemann Leasing. Samtidig skulle jeg, i forbindelse med mit studie, i praktik i et halvt år.  Det halve års praktik valgte jeg at bruge hos Nellemann Leasing, så jeg både kunne blive klogere omkring leasingbranchen men også Nellemann Leasing som virksomhed.

Undervejs i min praktik blev vi enige om, at jeg skulle fastansættes efter endt studie, da det fungerede godt både samarbejdsmæssigt, personlighedsmæssigt og rent erfaringsmæssigt. ’’


Hvad er dit job bestående af? 

’’Mit job som Kredit og Remarketing konsulent spænder egentlig rimelig bredt. Jeg sidder ikke og laver det samme hver dag. Kort sagt består mit job blandt andet af kreditvurdering af kunderne, kontraktoprettelse samt vurderinger, fornyelser af kontrakterne, salg af nye kunders biler og så står jeg også for indkøb af bilerne. 

Det er opgaver, der passer godt til min persontype, da jeg er perfektionist helt ud til fingerspidserne og virkelig hader at lave fejl. Som et lille afbræk er der samtidig tid til at være lidt sælger og have lidt kundekontakt.”  


Hvilke biler er de mest solgte hos Nellemann Leasing lige nu?

Det afhænger selvfølgelig af, hvilken sæson vi er i. Tager vi vintersæsonen, som vi er i nu, er det især biler som Porsche Cayenne turbo og BMW X5 M50d, der går lidt igen for tiden.”

Nedenfor ses to leasingeksempler på populære biler i vintersæsonen hos Nellemann Leasing:

REG. 2016, 52.000 km.

Porsche Cayenne GTS Tiptr.

Erhvervleasing 12 mdr. (priser ex moms)
Månedlig ydelse
6.795,-
Førstegangsydelse
129.000,-
restværdi
284.000,-
REG. , 0 km.

leasing (priser ex moms)
Månedlig ydelse
0,-

Hvor mange biler har du haft? 

‘’’Haha, jamen jeg har haft alt for mange, til at jeg overhovedet kan huske det. Det er biler, som jeg har købt og byttet på aktioner, da passionen omkring det er så stor.

Hvilke bilmærker jeg har bevæget mig ud i, har nok været rimelig tilfældigt. Jeg kan sætte flueben ved Peugeot, Fiat, VW, Audi, BMW, Mercedes, Land Rover, Alfa Romeo, Citroen og Nissan. ’’


Hvilke to biler skal med dig hjem en dag?

’’Mercedes G63 AMG skal med mig hjem en dag, fordi jeg elsker at køre store biler, sidde højt og have overblikket. Samtidig er designet ret råt. Det synes jeg, er ret fedt.

Drømmen er selvfølgelig, at 911 GT3’eren også kommer med på listen en dag. Det er den ultimative Track Day bil, som man samtidig kan køre til banen i.’’

Nedenfor ses leasingeksempler på to drømmebiler:

REG. 2018, 8.000 km.

Mercedes GLC63 AMG S aut. 4-M+

Erhvervleasing 12 mdr. (priser ex moms)
Månedlig ydelse
15.995,-
Førstegangsydelse
215.000,-
restværdi
420.000,-
REG. 2017, 5.000 km.

Porsche 911 Carrera GTS Cabriolet PDK

Erhvervleasing 12 mdr. (priser ex moms)
Månedlig ydelse
17.995,-
Førstegangsydelse
280.000,-
restværdi
616.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-fre 9.00-17.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
mail

E-mail

telefon

Ring til os

Nellemann-Leasing-leasing-konsulenter-4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.