Vores Kredit og Remarketing konsulent har altid haft biler omkring sig, og interessen bliver kun større og større. 

Som noget nyt, vil vi prøve at give jer et større indblik i den interne del af virksomheden og derfor invitere jer med indenfor på kontoret i Herlev. Vi har tidligere haft en snak med vores leasingkonsulent, Daniel Steen, og vores Head of Client Relations, Linda. Denne gang har vi fået æren af at snakke med vores Kredit & Remarketing konsulent, Christoffer.

Christoffer Bache er 24 år og fra Aarhus. Christoffers Nellemann Leasing-karriere startede med et studiejob, som efter endt studie som markedsføringsøkonom førte til mere. I dag er Christoffer Kredit og Remarketing konsulent for Nellemann Leasing, og når man som Christoffer har været i bilbranchen så længe han husker, så ved man en ting eller to om biler.

Læs nedenfor hvordan interessen for bilbranchen er startet for Christoffer.

Hvordan er interessen for bilbranchen startet for dig? 

’’Udsagnet om at være født med benzin i blodet passer rimelig godt på mig. Min farfar har blandt andet været forhandler af Ford og Jaguar og ejet 4 Mercedes forretninger. Efter min farfars forretninger blev solgt, har min far og onkel haft deres egen forretning sammen, hvor de solgte lettere brugte biler.

Efter noget tid, gik de hver for sig, hvilket resulterede i, at min onkel i dag ejer én CarePoint forretning og min far har i dag 5 Iveco forretninger. Så jo, man må sige, at jeg stort set altid har haft biler omkring mig.’’

Hvordan startede din karriere hos NL?

”Det hele startede egentlig, fordi jeg skulle have mig et studiejob. Det skulle selvfølgelig være i bilbranchen, og det fik jeg så hos Nellemann Leasing. Samtidig skulle jeg, i forbindelse med mit studie, i praktik i et halvt år.  Det halve års praktik valgte jeg at bruge hos Nellemann Leasing, så jeg både kunne blive klogere omkring leasingbranchen men også Nellemann Leasing som virksomhed.

Undervejs i min praktik blev vi enige om, at jeg skulle fastansættes efter endt studie, da det fungerede godt både samarbejdsmæssigt, personlighedsmæssigt og rent erfaringsmæssigt. ’’

Hvad er dit job bestående af? 

’’Mit job som Kredit og Remarketing konsulent spænder egentlig rimelig bredt. Jeg sidder ikke og laver det samme hver dag. Kort sagt består mit job blandt andet af kreditvurdering af kunderne, kontraktoprettelse samt vurderinger, fornyelser af kontrakterne, salg af nye kunders biler og så står jeg også for indkøb af bilerne. 

Det er opgaver, der passer godt til min persontype, da jeg er perfektionist helt ud til fingerspidserne og virkelig hader at lave fejl. Som et lille afbræk er der samtidig tid til at være lidt sælger og have lidt kundekontakt.”  

Hvilke biler er de mest solgte hos Nellemann Leasing lige nu?

Det afhænger selvfølgelig af, hvilken sæson vi er i. Tager vi vintersæsonen, som vi er i nu, er det især biler som Porsche Cayenne turbo og BMW X5 M50d, der går lidt igen for tiden.”