PRIVATLIVSPOLITIK FOR AGEREN PÅ NELLEMANN LEASINGS FACEBOOK

Nellemann Leasing benytter Facebook for at give dig en god brugeroplevelse. Vi benytter vores facebookside til branding af Nellemann Leasing, vores produkter, for at give dig en appetitvækker via billeder, videoer mv., for at udlodde egne konkurrencer og for at være tæt på dig, så du altid kan komme i kontakt med os.

Nedenfor kan du læse om de informationer, der bliver indsamlet, hvordan disse behandles, hvem der har adgang til oplysninger samt kontaktoplysninger til Nellemann Leasing.

1| GENERELLE VILKÅR

Med mindre det udtrykkeligt står skrevet, tilhører indholdet på denne side inklusive, men ikke begrænset til, tekst og billeder Nellemann Leasing. Nellemann Leasing forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer i specifikationer, udstyr, priser samt anden information tilgængeligt på facebooksiden. Vi giver ikke garanti eller hæfter for nøjagtigheden for informationer på Nellemann Leasings facebookside.

2 | COPYRIGHT

Alle registrerede varemærker brugt eller henvist til på denne facebookside tilhører deres respektive ejere. Intet materiale fra facebooksiden må reproduceres på nogen måde uden skriftligt samtykke fra Nellemann Leasing.

3 | ANSVARSFRASKRIVELSE
Facebooksiden kan indeholde referencer og eller links til tredjemands websteder. Nellemann Leasing tager intet ansvar for indhold på disse websteder.

4 | FORBEHOLD FOR PRISER PÅ NELLEMANN LEASINGS FACEBOOK SIDE

Priser er vejledende og kan ændres uden varsel. Der tages forbehold for prisstigninger, afgifts- og skatteændringer samt trykfejl. Priser på personvogne er inkl. moms og på varevogne ekskl. moms.

5 | PERSONLIGE OPLYSNINGER

Alle personlige data, der gives under besøg på vores facebookside, behandles i overensstemmelse med de til enhver tid gældende lovkrav. Vores facebookside kan indeholde links til andre sider, hvis indhold ikke er under vores kontrol, og Nellemann Leasing kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for indholdet på disse websteder.

Nellemann Leasing behandler personlige oplysninger, som du selv afgiver ved køb af produkter for at opfylde en kontrakt mellem dig og Nellemann Leasing.

Retsgrundlaget for behandlingen af ovenstående personoplysninger er for opfyldelse af en kontrakt, som du selv er part i jf. persondataforordningen artikel 6 stk. 1 litra b. Oplysningerne gemmes så længe, du er kunde eller min. 5 år efter kontraktens ophør i henhold til bogføringsloven.

Oplysningerne behandles ikke på en måde, der er uforenelig med det oprindelige formål.

6 | OPBEVARING AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Når du skriver til Nellemann Leasings facebookside er adgangen til din besked begrænset til de personer i Nellemann Leasing, der har et sagligt behov for adgang til oplysningerne. Nellemann Leasing bruger den information, som du oplyser i forbindelse med din henvendelse for at servicere dine forespørgsler bedst muligt.

7 | VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Når du besøger, liker, deler, kommenterer eller foretager dig andet på Nellemann Leasings facebookside skal du være opmærksom på, at du ”sætter fodspor”, og at Facebook som udgangspunkt registrerer og videreanvender enhver handling og dermed dine data.

Nellemann Leasing videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.

8 | NYHEDSBREV

Såfremt du har tilmeldt dig Nellemann Leasings nyhedsbrev, sendes der nyhedsmails ud via ActiveCampaign. Retsgrundlaget for behandlingen af ovenstående personoplysninger er dit samtykke jf. persondataforordningens artikel 6 stk. 1 litra a. Oplysningerne gemmes, indtil du trækker dit samtykke tilbage.

Såfremt du ikke ønsker at modtage nyhedsbreve fra Nellemann Leasing længere, kan du til enhver tid afmelde det via linket i bunden af senest tilsendte nyhedsmail eller ved at rette henvendelse til DPO@Nellemann.dk.

9 | KLAGE

Såfremt du ønsker at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger indgives klagen, i henhold til persondataforordningen, til Datatilsynet.

10 | KONTAKT NELLEMANN LEASING

Nellemann Leasing
Lyskær 7
2730 Herlev

CVR: 33 24 08 80
Telefon: 78 73 39 08
Mail: info@nellemannleasing.dkJens Juuls Vej 14, 8260 Viby JJens Juuls Vej 14, 8260 Viby J