Cupra leasing

Leasing af Cupra

Du kan rejse til Andalusien for at opleve spanske vildheste… eller blot lease en Cupra og få oplevelsen af vilde spanske heste. Hos Nellemann Leasing tilbyder vi det bedste, som spansk bilkunst har at byde på ­– sving forbi vores afdelinger i København eller Aarhus, og tag en snak med en af vores konsulenter om flexleasing af en Cupra.

Vi har mange års erfaring med forskellige leasingformer, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på leasing af Cupra.


Få tilbud på Cupra

Med en flexleasingaftale af en Cupra model, bliver du fri for at tænke på ting som høj registreringsafgift, store afskrivninger og lille fleksibilitet.

Når du leaser din kommende Cupra hos Nellemann Leasing, kan du vælge mellem at privatlease, erhvervlease eller splitlease bilen.


Læs mere om Cupra flexleasing

Ønsker du at vide mere om de forskellige leasingformer, som vi tilbyder hos Nellemann Leasing, så tryk på genvejsknappen herunder.

Cupra producerer i dag flere forskellige bilmodeller. Har du et specifikt ønske om at lease en bestemt Cupra-model, så kontakt os – så finder vi en løsning, som passer til dig og dine behov.


Cupra modeller

{{page}}
.

Cupras historie

Fra landet som har givet os paella, La Liga og Picasso kommer også det stolte motorsportsmærke Cupra. Med hovedkvarter i den lille, spanske by Abrera lidt uden for Barcelona har Cupra siden 1985 produceret high-performance biler til folk med god smag og hang til hestekræfter. 

Navnet Cupra stammer fra ordene ”Cup Racing”, men det er dog først i det senere år, at det smukke navn og logo Cupra har prydet grillen på de hidsige spanske biler.

Før 2018 var Cupra kendt under prædikatet SEAT Sport. I tiden som SEAT Sport opnåede den spanske fabrikant at gøre sig mere end godt til på den internationale motorsportsscene. 

SEAT Sport nød blandt andet tilbage 1990’erne stor succes i rally-verdenen med den nu legendariske SEAT Ibiza Cupra, som i årene 1996, 1997 og 1998 var hurtigere end alle sine konkurrenterne, da den vandt FIA 2-Litre World Rally Cup tre år i streg. SEAT Ibiza Cupra var samtidig den først bil, som bar titlen Cupra. 

Sportsversionen af den flotte og kurvede SEAT León høstede også international anerkendelse i form af to verdensmesterskaber i FIAs World Touring Car Championship i 2008 og 2009. 

Så falsk reklame er det ikke, når Cupra slår sig op på at have “Cup Racing” i sit DNA – tværtimod.

Cupra leasing hos Nellemann Leasing

Leaser du en Cupra hos Nellemann Leasing, får du en bil, som er designet og bygget på en solid motorsportshistorie – hos Cupra bliver der ikke gået på kompromis med noge. Derfor kan du også forvente råstyrke under kølerhjelmen og køreegenskaber i topklasse. 

I dag producerer Cupra fem biler til vejen, og to til, når det skal gå rigtig stærkt på racerbanen. Finder du ikke lige din drømme-Cupra i vores sortiment, så kontakt os i dag, og så finder vi i fællesskab frem til din foretrukne Cupra-model. 

Hos Nellemann Leasing gør vi Cupra leasing til en gennemskuelig og nem proces.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.