Aston Martin er kendt for deres sporty coupéer. Derfor mødte det også en del skepsis, da det ikoniske britiske bilmærke i 2019 lancerede deres første SUV. Men DBX er en gedigen gennemført SUV, som samtidig er udformet med respekt for Aston Martins designmæssige DNA. Glæd dig til foråret 2021, hvor du kan lease den hos Nellemann Leasing.

Med sin 4-liters V8 biturbo-motor, 550 hestekræfter, permanente firehjulstræk og adaptive luftundervogn kan Aston Martin DBX levere en imponerende fart, der er en sportsvogn værdig.

En topfart på 291 km/t, en acceleration på 0-100 på 4,5 sekunder og et moment på 700 Nm leder måske også snarere tankerne hen på en sportsvogn end en SUV. Men DBX er en rendyrket SUV.

Aston Martin har med sin første bil i SUV-klassen leveret et sikkert svendestykke, der på alle måder brillerer i sin klasse.

Kabineplads, komfort og klassiske designelementer

Det er meningen, at DBX’en skal være en Aston Martin, man har lyst til at køre i hver dag, hele året rundt. Og bilfabrikanten har da også gjort sit for at imødekomme det ønske – både med hensyn til komfort og køreglæde.

Komfortmæssigt byder DBX’en både på plads til fem personer, et rummeligt bagagerum, god støtte i sæderne, højt til loftet og overraskende god benplads på bagsædet.

Kabine og interiør er i det hele taget gennemført fra ende til anden – akkurat som vi kunne forvente af Aston Martin. Det touch-betjente modul, som man kender fra samarbejdspartneren Mercedes, komplementeres af genkendelige Aston Martin-detaljer og designelementer.

Førerassistentsystemer, aktive krængningsstabilisatorer og rammeløse døre er standardudstyr, ligesom DBX selvfølgelig kan fås med anhængertræk. Og med en trækkapacitet på hele 2.800 kg er anhængertrækket bestemt ikke overflødigt ekstraudstyr.

Aston Martin har i deres evindelige stræben efter at skabe den perfekte bil, skabt en helstøbt SUV – uden at gå på kompromis med den arv og historik, der har gjort Aston Martin til et klassisk bilmærke.

Glæd dig til at opleve Aston Martin DBX

Aston Martin DBX skal opleves i virkeligheden for at komme til sin fulde ret. Den kan leveres fra foråret 2021, hvor du hos Nellemann Leasing kan flexlease bilen på privat og erhvervsleasing. Vi kan dog varmt anbefale splitleasing.

Kan du ikke vente helt til foråret, kan du allerede nu opleve DBX hos Aston Martin Copenhagen på Strandvejen 6, 2100 Kbh. Ø.