Vores 5 udvalgte modeller til sæsonleasing

Sæsonleasing betyder, at leasingkontakten deles op i aktive og passive måneder, og at du derfor kun betaler for sommermånederne.

En leasingaftale på sæsonleasing kunne eksempelvis være på en sportsvogn eller cabriolet, hvor bilen har plader på i sommermånederne, eksempelvis fra april til september. Dette giver 6 aktive og 6 passive måneder, hvilket betyder lavere månedlig leasingydelse samt udgifter til ejerafgift og forsikring.

Sæsonleasing er bl.a. fordelagtigt på sportsvogne og cabrioleter, som ikke bruges meget som vinteren.

Porsche 911

Porsches klassiske og mest solgte sportsvogn og samtidig en af vores mest populære modeller til sæsonleasing.

Aston Martin

DB9’eren er Astons ‘Grand Tourer’ og en af deres topmodeller. Dette er også en typisk sommerbil, og en som flere vælger at sæsonlease.

Maserati GranCabrio og GranTurismo

Italiensk skønhed og vildskab! Sådan kan Maserati beskrives, og det er ikke uden grund. Lyden fra udstødningen er fænomenal, og designet vil altid give lange blikke på gaden.

BMW

BMW 435i og i8 skiller sig ud fra de øvrige, men er også populære modeller at sæsonlease. Bilmodellerne er en 4-personers cabriolet og en 2 personers roadster, som er perfekt til sommermånederne.

To ekstra vilde sæsonbiler!

Leder du efter noget helt ekstravagant, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre at sæsonlease eksempelvis en 911 Turbo eller en Ferrari 458. Husk at vi hjemtager alle typer modeller, og du altid kan få et tilbud på import og flexleasing.