Tesla leasing

Leasingtilbud på en Tesla

Den amerikanske elbil- og batteriproducent Tesla blev grundlagt i 2003. Deres første elbil var elsportsvognen Tesla Roadster, der kom på markedet i 2008.

Tesla er en af verdens mest eksklusive el-bils mærker og hos Nellemann Leasing tilbyder vi vores kunder at lease en Model S, Model X, Model 3 eller Roadster.

Afhængig af hvilken model samt batteristørrelse du vælger, så byder Tesla på ting som: rækkevidde op til 565 km, selvkørende autopilot, acceleration fra 0-100km/t på 2.6 – 5.8 sekunder, trådløs opdatering af features og gadgets, høj sikkerhed og naturligvis en grøn profil.

Du kan læse mere om de forskellige elbiler fra Tesla herunder.

Da Tesla har en lav afgift, skal man være opmærksom på, at momsen vil udgøre en stor del af bilens værdi. Leasing giver den fordel, at momsen kan fratrækkes ved handel/gensalg på det europæiske marked, hvilket mindsker risikoen for værditab på bilen.

Køber man i stedet en Tesla, vil den i Danmark være momsdød, og en stor del af momsen kan reelt afskrives allerede ved køb.

Hos Nellemann Leasing har vi stor erfaring med flexleasing af Tesla, og hjælper dig gerne med hjemtagelse og leasing af Tesla.

Vi kan træffes på tlf. 39 25 00 00 eller du kan udfylde denne import formular, såfremt du ønsker et leasingtilbud på en specifik bilmodel fra Tesla. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi anbefaler splitleasing til en Tesla S, X og Roadster 

En Tesla S, X og Roadster ligger i den eksklusive prisklasse, og da beskatningen vil være det samme som fakturaprisen, kan splitleasing derfor anbefales til dem, der har muligheden for det. Ved split-leasing deles leasingydelsen i erhverv- og privatkørsel, og man kan derved få en lav privat ydelse på sin bil.

Hvis du gerne vil vide mere om splitleasing, så har vi lavet en film der forklarer konceptet ganske kort og præcist.

Læs også mere om splitleasing og erhvervsleasing eller se flere spændende bilmærker.

Tesla Model X 90D

Ex. moms pr. MDR. 6995,-
År: 2016
HK
29000 KM.
Se bil og bestil tilbud

Tesla Model S Ludicrous Performance AWD

Ex. moms pr. MDR. 3795,-
År: 2019
613 HK
15000 KM.
Se bil og bestil tilbud

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-fre 9.00-17.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

Nellemann-Leasing-leasing-konsulenter-4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.