COVID-19

Af Jesper |
COVID-19

Hos Nellemann Leasing følger vi udviklingen med COVID-19 tæt og følger regeringens retningslinjer.

Vores online forretning har åbent som normalt og vi tilbyder den samme service som normalt. Dog er der nogle retningslinjer vi skal følge, som du skal være opmærksom på.

Vi vil gerne sikre en tryg arbejdsplads for vores medarbejdere, og samtidig sørge for at du som kunde, kan have en tryg kontakt med os hos Nellemann Leasing.

Vi er derfor få til stede på kontoret i Herlev og mange arbejder på højtryk hjemmefra, for at du kan få en nem og gnidningsfri kontakt med Nellemann Leasing, i disse meget specielle tider.

Ønsker du en fremvisning af en bil, kan dette gøres digitalt både via en video eller et facetime-opkald. Vi har lukket for alle fysiske møder, dette gælder både for kunder og samarbejdspartnere.

Vi følger situationen tæt og opdaterer løbende på de sociale medier og egen hjemmeside, med eventuelle ændringer og forbehold der skal tages.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00 - Fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
pin

Adresse

Jens Juuls Vej 14, 8260 Viby J (Aarhus afdeling)
mail

E-mail

telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.