Corvette leasing

Corvette leasing

Hvis den amerikanske drøm havde fire hjul og ingen skam, så vil den uden tvivl have form af en Corvette. Den nu ikoniske sportsvogn produceres af amerikanske Chevrolet, og er altid garant for et aggressivt udtryk og hestekræfterne til at bakke det op.

Hos Nellemann Leasing tilbyder vi muligheden for at lease din drømme-Corvette. Du kan kontakte os, hvis du ønsker rådgivning om Corvette flexleasing eller en anden leasingform.


Få tilbud på Corvette

Hos Nellemann Leasing har vi mange års ekspertise i leasing af luksusbiler – en kategori, som Corvetten bestemt hører hjemme i. En flexleasingaftale er din vej udenom store afskrivninger og høje registreringsafgifter, når du skal lease en Corvette.  

Du kan altid trykke på genvejsknappen herunder, og få svar på nogle af de mest stillede spørgsmål om leasing.


Læs mere om Corvette flexleasing

”Vetten”, som den også kaldes blandt bilentusiaster, har en stolt tradition i amerikansk bilhistorisk. Har du et ønske om at flexlease en helt bestemt Corvette-model og årgang, så kontakt os – så skal vi gerne være behjælpelige med dette.

Vi henter mange af vores biler ind fra udlandet. Har du eksempelvis fundet drømme- Corvetten et sted i Tyskland, så læs mere om din muligheder og fordele lige her


Corvette modeller

{{page}}
.

Corvettes historie

I 1953 fik verdens øjne for første gang lov til at hvile på sportsvognen af navnet Chevrolet Corvette. Forventningerne til Amerikas nye sportsvogn var høje fra begyndelsen – og med god grund. Corvetten blev af Chevrolet beskrevet som en ”dream car” grundet sit elegante design og fine køreegenskaber. Det til trods slog den første model aldrig for alvor benene væk under befolkningen.

Bedre gik det, da anden generation af Corvetten rullede ud i 1963 under navnet Sting Ray. Det ikoniske fiberglas design kom med en delt bagrude, som dog kun holdt ved til 1964, da man hurtigt fandt ud af, hvor upraktisk det var. Navnet Sting Ray lever dog videre i bedste velgående, og du vil derfor også støde på det blandt nyere Corvette modeller.

Corvette kører i dag på ottende generation, hvilket er et kvalitetsstempel til designet og håndværket bag en af USA’s fineste sportsvogne. 

Et andet fællestræk for alle Corvette modeller er deres historik for kræfter under kølerhjelmen – et fællestræk, som har skabt en rig tradition indenfor motorsport. Hvem mindes eksempelvis ikke en af Jan Magnussens mange trumfer på Le Mans i sin gule Corvette C5-R eller C6.R?

Corvette leasing hos Nellemann Leasing

Har du spørgsmål til Corvette leasing, eller hvorfor leasing af en kan være det rette for dig og din økonomi, så kontakt os gerne på info@nellemannleasing.dk eller +45 39 25 20 00 – så finder vi din foretrukne Corvette i fællesskab.

.

Find din drømmebil

Har vi ikke din drømmebil stående, sørger vi for, at den kommer hjem til dig. Udfyld vores korte formular eller ring til os på tlf. +45 39 25 20 00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev & modtag tips,
tricks og information om leasing

Ved tilmelding giver du samtykke til, at Nellemann Leasing må kontakte dig med markedsføringsmateriale via mail. Du kan til enhver tid afmelde igen. Læs mere om, hvordan vi behandler afgivne oplysninger her

ur

Åbningstider

Man-tor 9.00-17.00
fre 9.00-16.00
pin

Adresse

Lyskær 7, 2730 Herlev
telefon

Ring til os

konsulenter 4

Er du stadig i tvivl? Bliv ringet op af en af vores konsulenter

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.